Gå ner i vikt

Nutrilett

Nutrilett är en diet för viktminskning där man ersätter måltider med shakes, soppor, bars och färdiga smoothies. För att snabbt komma igång med viktminskningen har de ett paket som de kallar för Quick Start. Detta paket innehåller produkter för en femdagarsdiet för att man snabbt ska börja tappa kilon och bli motiverad att fortsätta. Innehållet är måltidsersättningar för frukost, lunch, mellanmål, middag och efterrätt med bara 800 kalorier per dag. Nutrilett är avsett både för dem som önskar gå ner i vikt och dem som vill behålla vikten efter att ha lyckats bli av med de envisa kilona.

Nutrilett är en VLCD-diet (Very Low Calorie Diet), det vill säga en diet där man minskar mängden kalorier för att gå ner i vikt. Samtidigt innehåller produkterna alla de viktiga vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att må bra. Det är rekommenderat att man som vuxen inte bör gå på en VLCD-diet i mer än tre veckor utan att vara i kontakt med en läkare. I samråd med en läkare kan man dock följa dieten i upp till 16 veckor.

Nutrilett har, förutom en Quick Start-produkt, även ett intensivprogram och ett långtidsprogram. Där kan man välja om man vill att viktminskningen ska gå lite fortare eller om man har ett lite mer långsiktigt må. Genom att välja program kan man nå sitt mål i den takt som passar en själv bäst. Nutrilett har fyra produkter i sitt sortiment: Shakes, Soups, Bars och Hunger control smoothies. Alla produkter finns i olika smaker för att man ska kunna variera sin diet.

Nutrilett bör inte användas som den enda näringskällan av barn och ungdomar, gravida, ammande eller personer med någon typ av ätstörning.

Kategoriserad som: Dieter

Etiketter: , ,

Kommentarer

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn *

E-post *

Hemsida/blogg