Gå ner i vikt

Dag 1 & 2 med LCHF
Skribent: Anders

Sedan ett bra tag har jag varit sugen på att prova LCHF i lite längre period och perspektiv, eftersom jag bara efter en veckas ”kurering” innan mått väldigt mycket bättre. Tyvärr faller man ju tillbaka i gamla vanor väldigt fort och enkelt när det gäller mat. Nu har jag som mål att fortsätta så länge jag mår bra av det här, och det gör jag redan – visst är det placeboeffekt utav bara den i ett sånt här stadie, men det ändrar ju inte det faktum att jag faktiskt mår bättre.

Jag som skriver heter Anders, och är en lagom tjock man i sina bästa år – med andra ord för fet och börjar bli för gammal för att det ska vara lätt att göra något åt. Jag kommer att presentera mig själv närmare framöver, tills dess så tycker jag att just du ska läsa lite mer om LCHF, och hur det kan göra ditt liv lite eller mycket bättre.

Vi hörs snart igen!

Kategoriserad som: LCHF-bloggen

Etiketter:

Kommentarer

 • Nena

  29 oktober 2009 kl. 18:21


  Jag har länge varit sugen på att prova LCHF men vet inte riktigt var jag ska börja? Har du börjat med ett matschema och rensat kyl och frys från onyttigheter som kan locka en sådan svag själ som mig själv?
  Lycka till!

 • Anders

  30 oktober 2009 kl. 0:04


  Hej Nena!

  Ja, jag började i söndags, och har bara inte hunnit skriva så mycket mer. Jag ska faktiskt ta och skriva ett inlägg om att komma igång och liksom ta steget, tänkte jag. Ta en titt här i morgon så får du se något :)

Skriv en kommentar

Namn *

E-post *

Hemsida/blogg