Gå ner i vikt

Naturdiet


Naturdiet är ett sätt att gå ner i vikt med hjälp av måltidsersättningar. Naturdiet är en VLCD-diet och innehåller få kalorier men alla de viktiga ämnen som kroppen behöver för att må bra. Naturdietprodukterna kan användas som ersättning för alla dagens måltider, men man kan även välja att bara byta ut en eller ett par måltider per dag beroende på vilket mål man har. Det poängteras också att motion är en viktig bit när man vill gå ner i vikt och att man bör kombinera måltidsersättningar med nya matvanor och vardagsmotion för bästa resultat.

Naturdiet har tre olika viktprogram som man enkelt kan följa via deras hemsida: Quick start, Steady loss och Stay fit. Quick start innebär att man byter ut alla måltider mot Naturdiet för en snabb viktnedgång, vilket kan vara bra när man vill komma igång och snabbt märka att vikten förändras. Steady loss innebär att man byter ut 1-2 måltider per dag för att gå ner i ett långsammare tempo. Stay fit innebär att man endast byter ut enstaka måltider mot Naturdiet för att hålla vikten. På hemsidan kan man registrera sig för ett av de här programmen och få en egen sida där man lätt kan följa sin viktminskning.

Naturdiet har sex produkter i sitt sortiment: Naturdiet Plus Drinkmix, Naturdiet Plus Mealbar, Smoothie, Mealbar, Drinkmix och Shake. Alla produkter finns i ett par olika smaker.

Kategoriserad som: Dieter

Etiketter: ,

Kommentarer

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn *

E-post *

Hemsida/blogg